28 maart 2023

Drie zaken welke jouw evenement uniek maken!

Het organiseren van een evenement is voor veel mensen een uitdaging. Het regelen van de juiste vergunningen, zorgen voor een goede kaartverkoop, het boeken van de beste artiesten en ga zo maar door. Maar welke zaken maken jouw evenement nou echt uniek? Hier drie tips.

Merchandise

Jouw evenement moet natuurlijk langer doorgaan dan de dag of dagen zelf. Met het ontwerpen van jouw eigen merchandise lijn hebben mensen een aandenken en zal er bij het dragen van bijvoorbeeld een shirt met het logo van jouw evenement nog vaak worden gesproken over hoe leuk het wel niet was. Daarnaast zijn de kosten vaak goed te overzien en kan je ieder jaar weer een nieuwe en unieke lijn ontwerpen voor jouw bezoekers. Van zonnebrillen tot aan pennen tegenwoordig kan je bijna alles laten maken in jouw stijl!

Armbanden

Een optie met twee voordelen, allereerst kan je met armbanden mensen accrediteren om het evenemententerrein te betreden, daarnaast hebben de bezoekers een gratis aandenken aan het door jou georganiseerde evenement. Natuurlijk geef je de bezoeker dan geen simpel papieren armbandje, je kan tegenwoordig tal van Bedrukte armbanden krijgen! Je kan kiezen uit kleur, verschillende materialen en je kan er zelfs jouw eigen logo op laten drukken. Vaak dragen mensen een unieke armband nog tijden aan hun pols en vertellen vrienden en familie over jouw toffe event, een top optie dus!

Horeca

De liefde van de festivalbezoeker gaat natuurlijk door de maag. Een koud patatje of een broodje hamburger met ketchup heeft de bezoeker vaak al eerder gezien. Zorg daarom voor een uitgebreid en gevarieerd eet en drink aanbod. Tegenwoordig is er ook super veel keuze op het gebied van eten en drinken op festivals. Op dit moment wordt er veel gebruik gemaakt van de klassieke foodtruck. Denk trouwens ook aan de vegetariër en de mensen die vegan eten, ook dat kan heel lekker zijn.